Δευτέρα 25 Μαΐου 2020


ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 Εν όψη της επαναλειτουργίας των Σχολείων από την ερχόμενη Δευτέρα 1/6, σας ενημερώνουμε ότι: ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την έως τώρα ανακοίνωση του Υπουργείου, δεν θα λειτουργήσει το Ολοήμερο Πρόγραμμα. Παρακαλείσθε ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ να εξασφαλίσετε τις συνθήκες υγιεινής των παιδιών σας (αν αισθάνονται αδιαθεσία να παραμείνουν σπίτι,να έχουν μαντηλάκια ή υγρό αντησηπτικό στην τσάντα) και να τα συμβουλεύσετε ΚΙ ΕΣΕΙΣ για την διατήρηση της προβλεπόμενης απόστασης.
Ειδικά για τους μαθητές που μεταφέρονται προς και από το Σχολείο με ταξί ή λεωφορείο, παρακαλούμε τους γονείς να εφοδιάσουν τα παιδιά τους με μάσκες μίας χρήσης και να δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες ορθής χρήσης της μάσκας. Η Διεύθυνση  και όλοι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή παραμονή των παιδιών στους χώρους του Σχολείου και θέλουμε ΚΑΙ τη δική σας βοήθεια προσέχοντας όλα τα παραπάνω, για τον λόγο αυτό.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία!
Η Διευθύντρια του Σχολείου


     Ελένη  Σ. Πρίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου