Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

 ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!



 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΗΡΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-21

 

Αγαπητοί γονείς γεια σας!

Τη Δευτέρα στις 14/9 ξεκινάμε τη νέα Σχολική χρονιά! Είναι μία ιδιαίτερη Σχολική χρονιά, στην οποία πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεχτικοί στα θέματα της προσωπικής υγιεινής. Ως Σχολείο κάναμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε τα παιδιά σας κι εμείς οι εκπαιδευτικοί να είμαστε σε ένα ασφαλές περιβάλλον κατά τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

1.       Τη Δευτέρα οι μαθητές θα έρθουν κανονικά (8.15) με τσάντες για να παραλάβουν βιβλία. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ και με την λήξη του (10:30 περίπου) τα παιδιά θα αποχωρήσουν. Όποιος γονέας επιθυμεί να συνοδεύσει τα παιδιά του, θα παρακολουθήσει τον αγιασμό εκτός της σχολικής αυλής, αφού δεν επιτρέπεται για τους γονείς η είσοδος στο Σχολείο.

 

2.        Τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών θα εκτελεστούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

 

3.       Οι γονείς που για οποιοδήποτε λόγο επιθυμούν να εισέλθουν σε χώρο εντός Σχολείου, θα πρέπει να καλούν προηγουμένως στο: 24410 81025

 

4.       Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκα, την οποία θα φορούν ΕΝΤΟΣ της τάξης. Έως την ώρα του εκκλησιασμού, οι μαθητές θα μπούνε στις τάξεις με σκοπό τη συζήτηση και εκπαίδευση στα μέτρα υγιεινής, εκπαίδευση που θα είναι συνεχής απ όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου και Νηπιαγωγείου για όσο χρονικό διάστημα κριθεί απαραίτητο. Τη Δευτέρα θα γίνει διανομή των υλικών μέτρων  προστασίας από το Υπουργείο Παιδείας (μάσκες, ατομικά παγούρια). Μαθητές χωρίς μάσκα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ.

 

5.       Απουσίες ΔΕΝ δικιαιολογούνται,  μόνο σε περιπτώσεις μαθητών με εξαιρετικά σοβαρές παθήσεις.

 

6.       Για τον λόγο ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση όλων των εκπαιδευτικών, το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει την πρώτη εβδομάδα. Θα λειτουργήσει κανονικά από τη Δευτέρα 21/9. Επίσης όταν ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των εκπαιδευτικών θα δοθεί στους μαθητές το πρόγραμμα διδασκαλίας. Έως τότε θα παίρνουν τα σχολικά βιβλία που απαιτούνται καθημερινά, σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

 

7.       Παρακαλούμε να διαβάσετε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που θα βρείτε παρακάτω σε ανάρτηση αλλά και θα σας στείλουμε φωτοτυπημένες με τα παιδιά σας.. ΓΕΝΙΚΑ έχετε υπόψη: Καλό είναι τα παιδιά να έρχονται κάθε μέρα με τέσσερις (4) ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΑΣΚΕΣ η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Έτσι σε κάθε διδακτικό δίωρο θα φορούν καθαρή μάσκα.

 

8.       Παρακαλούμε να ενημερώνεστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ είτε μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου είτε μέσω του Σχολικού blog (πληκτρολογώντας στο google chrome: Δημοτικό Σχολείο Καλλίθηρου).

 

Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να γίνει σύντομα ο ιός παρελθόν. Έως τότε, έχουμε ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ για την μη διασπορά του ιού.

 

Η Δ/ντρια του Δημοτικού, του Νηπιαγωγείου και όλοι οι εκπαιδευτικοί, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή σχολική χρονιά για τα παιδιά σας, με υγεία και ασφάλεια!

Να είστε όλοι καλά!

 

 Η Διευθύντρια

Ελένη Σ. Πρίτσα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου