Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΩΖΟΥΝ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος μη κυβερνητικός οργανισμός στην Ελλάδα, που βασίζεται στην εθελοντική δράση και την άμεση ανταπόκριση των πολιτών.
Στοχεύει πάντα στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου. Η δράση του έχει συνδεθεί με την επαγρύπνηση και είναι συνώνυμη της αφιλοκερδούς προσφοράς.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών ο Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Καλλιθήρου με σκοπό να ενημερώσει τους μαθητές για τις πρώτες βοήθειες που μπορεί να προσφέρουν στον διπλανό τους που κινδυνεύει. Συγχρόνως ενημέρωσαν και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτη ανάγκης.
Η κα Θεοδώρου Ντίνα στέλεχος του Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας δίδαξε στους μαθητές μας τεχνικές που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπιστούν έκτακτες ανάγκες τραυματισμών. Οι γνώσεις της, οι συμβουλές της και οι οδηγίες της ήταν πολύτιμες. Το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά τον Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου